Projekt FINANCE NARUBY
a seminář zdarma

Peníze nejsou v životě nejdůležitější, na tom se asi shodneme. Pro každého je důležité štěstí, zdraví, přátelství, dobří sousedé. Toto je mnohem důležitější než peníze.

Je potřeba si přiznat, že finanční sektor je součástí našich životů a neměli bychom ho přehlížet. Většina lidí, pokud má udělat nějaké finanční rozhodnutí, tak má obavy a strach.

Tohle my v našem projektu FINANCE NARUBY chceme změnit.

Cílem je Vám představit, jak lze pracovat s vlastními penězi.

Většina lidí, kteří se do našeho projektu vzdělávání přihlašují mají strach a obavy. Ani se jim nedivíme, protože klasické školství se finanční oblasti vůbec nevěnuje nebo jen velmi málo.

Nikdo by se neměl obávat finančního sektoru a neměl by to chápat, že je to problém nebo mít z toho stres. Umět pracovat s penězi znamená mít kontrolu nad svým životem. Znamená to, mít jistotu, pokud tomu rozumím. Pokud vím, co a jak funguje, tak vím, jak s pěnězi nakládat a co mám s nimi dělat. Znalosti ve finanční oblasti pak znamenají silný pocit bezpečí, jistoty, zajištění rodiny. To je důležité a chceme, aby každý člověk toto pro sebe získal.

Chci na seminář zdarma!

Statistika

Ze statistiky je zcela zřejmé, že až 52% obyvatel ČR má malou finanční znalost. Tohle je ovšem zásadní problém. Lidé chtějí pracovat s penězi, chtějí rozumět finančnímu sektoru, chtějí aby jejich peníze vydělávaly, ale sami nemají dostatečnou finanční gramotnost.

Většina lidí je negramotná, mají velkou neznalost a nedokážou efektivně nakládat se svými financemi.

„A to je věc, kterou pomocí
PROJEKTU FINANCE NARUBY
CHCEME ZMĚNIT!“

V čem spočívá projekt FINANCE NARUBY ?

Vždy se jedná o vaše vlastní potřeby a ty jsou ovšem u každého rozdílné. Proto jsme celý systém úplně otočili a děláme to obráceně. Nechceme Vám radit, jak si máte u sebe nastavit finanční programy, ale chceme Vám dát možnost, abyste se podívali pod pokličku různých finančních programů a zjistili jak to vůbec je. Tedy jak ten či onen produkt funguje, jaká tam jsou pravidla, jaké má parametry, jaké má kritéria, co od něho můžete čekat.

CHCEME UDĚLAT LIDI BOHATŠÍ O INFORMACE A ZKUŠENOSTI,
PROTOŽE SI MYSLÍME, ŽE JSOU V ŽIVOTĚ K NEZAPLACENÍ A NAPROSTO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ…

Chceme lidem ukázat cestu, která je dovede k finanční svobodě a k finanční nezávislosti. Měli byste sami vědět, co je pro Vás nejlepší a měli byste ovládat svůj finanční rozpočet. Každému dáváme na výběr Informace můžete uchopit podle svého uvážení. Připravili jsme pro Vás vzdělávací systém, který můžete využít.

Přijměte pozvání na náš vzdělávací seminář a přesvědčte se sami. Získejte si informace a udělejte si vlastní názor a teprve pak rozhodněte, co pro Vás má smysl a co využijete

Chci na seminář zdarma!

Představte si…

… že o Vašich penězích nebudou rozhodovat finanční poradci, ale Vy sami. Na našich seminářích pořádaných po celé České a Slovenské republice se dozvíte, jak ušetřit, vydělat a investovat peníze. Věříme, že finančně vzdělaní lidé žijí šťastnější a bohatší život.

Proč jsme tady?

Jsme česká firma založena lidmi s více něž 21 lety zkušeností v oboru. Naší vizí je moderní a transparentní společnost, která boří zažité mýti v oblasti financí. Vytvořili jsme unikátní vzdělávací systém s jasným cílem ukázat lidem cestu k finanční nezávislosti.

Naučíme Vás vnímat peníze jako nástroj Vaší svobody, ne jako zdroj starostí. Zjistíte, že nikdo se o Vaše vlastní peníze nepostará lépe než Vy sami. A proto byste jim měli rozumět.

Seminář ZDARMA…

Prozradíme Vám něco, co se nedozvíte v bance, nenaučíte ve škole, a neupozorní Vás na to ani stát, ani finanční poradci. Skutečnou pravdu o penězích. Zúčastněte se našeho semináře, který je zcela ZDARMA a bez podmínek.

Kdybychom Vám ukázali jak získat kontrolu nad vašim finančním rozpočtem a jak získat provizní odměnu místo vašeho finančního poradce za vaše smlouvy, které si doma uzavíráte, využili byste toho?
Pokud je Vaše odpověď ANO tak klidněte na tlačítko:

Chci na seminář zdarma!

ŽIJTE TADY A TEĎ

V bance má cenu mít peníze 3-6 měsíců života. Žádné běžné ani spořící účty totiž svými úroky nedokáží vyrovnat míru inflace. Spořit dlouhodobě peníze, které pouze přicházejí o svou hodnotu, nemá žádný smysl. Seznámíme Vás s investicemi, které jsou stabilní a můžete si na ně na rozdíl od akcií a měnových spekulací sáhnout.

ŽIJTE VE SVÉM

Nejdražší bydlení je to, které není Vaše. Tvrdíme to i přesto, že se prodejem bytů neživíme. Na správném propojení volně dostupných finančních produktů Vám předvedeme, jak dokázat zdánlivě nemožné bydlet ve svém. Naučíme Vás, jak zlevnit i tu nejlevnější hypotéku a ze svých úspor přitom nepoužít ani korunu.

ŽIJTE S POCITEM KLIDU A BEZPEČÍ

Ochránit svůj příjem, majetek a své nejbližší je samozřejmost. Udělat to správně už samozřejmé není Většina lidí si proto platí ty nejdražší pojistky na světě takové, které správně nekryjí skutečná rizika. Na našich seminářích se dozvíte, jak posoudit svá rizika a jak vybrat a chytře kombinovat ty správné produkty.

Co Vám přinese náš FREE SEMINÁŘ když vyplníte formulář níže ?

Odedávna jsou lidé mylně vedení k představě o tom, jak fungují peníze. Během 30-ti minut Vám ukážeme, jak fatální důsledky to pro nezasvěcené může mít a co je ověřenou cestou k lepší finanční budoucnosti. Tato přednáška je určena všem, a to i těm, kteří teprve přemýšlejí o účasti na našem skutečné vzdělávacím semináři. Zazní zde totiž pádné důvody, proč s účastí na skutečném vzdělávacím semináři dále neváhat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *