Jedna investice dva výnosy

Určitě Vás hned napadlo jak je to možné?  Není v tom nic zvláštního když pochopíte, že peníze dělají peníze.

Zároveň je potřeba pochopit kdo nebo co Vám peníze krade. Ano je to inflace a krade peníze i Vám pokud ji necháte. Jak ji porazit, říkáte si ?

Nerad slovo MUSÍTE používám, ale opravdu musíte peníze investovat, tedy nemít je na bankovním účtu.

To jste asi už četli nebo Vám to někdo říkal, ovšem dnes je všude obrovské množství informací a člověk se v tom těžko orientuje. Není cílem teď a tady vysvětlovat a ukazovat co a jak funguje.

Klikli jste na reklamu, protože chcete vědět jak to udělat. Tedy mít konkrétní návod, je to tak ?

Postup je jednoduchý. Zde je funkční návod. Nejdřív popíšu a pak na konkrétním příkladu ukážu. Úplně nejdůležitější je pochopit, že peníze, které nepotřebujete nesmí zůstat na vašem bankovním účtu. Je potřeba je přesunout do sektoru NEMOVITOSTI a sektoru KOMODITY.

Dnes existují společnosti, které vlastní velké kancelářské prostory, které pronajímají nadnárodním společnostem a státním podnikům. Všichni máme možnost profitovat z toho, když tyto společnosti platí nájem. Podle výšky investice, pak máme nárok na alikvotní část ze zaplaceného nájmu. A pozor, vyplácí se výnos investorům pravidelně každý měsíc na bankovní účet. Výnos je už zdaněný, tedy není potřeba se trápit s daněním. Tento výnos můžeme každý měsíc spotřebovat na své výdaje.

Pokud ovšem chceme dosáhnout z jedné investice dva výnosy, musíme tento výnos dál investovat. Kam ? Ano správně, jak ukazuje obrázek výše do zlata.

Pokud budete chtít info proč zrovna zlato, tak to je na delší vypisování. Pokud přesto budete informace chtít, tak ideálně se na chvilku posadit a ukázat si konkrétní slitky a vysvětlit co je to třeba technologie Veriscan. Nebo třeba si můžeme jen zavolat.

Klikněte na tlačítko níže a domluvme si krátký hovor, kde Vám můžu říct víc informací. Určitě to bude rychlejší než to celé zde popisovat.

chci se dozvědět více

Jak to vypadá v číslech

CITIGROUP: ZLATO MŮŽE ZDRAŽIT
NA REKORDNÍCH 2 000 DOLARŮ

Cena zlata se v příštích dvou letech může zvýšit na rekordních 2 000 dolarů za unci, uvádí americká banka Citigroup, která poskytla i seznam pozitivních faktorů pro žlutý kov, včetně rostoucího rizika globální recese a pravděpodobnosti, že Federální rezervní systém USA (Fed) sníží úrokové sazby na nulu.

POKUD SE CHCETE DOZVĚDĚT VÍC JAK PŘESNĚ NASTAVIT CELÝ PROCES

STAČÍ KDYŽ VYPLNÍTE FORMULÁŘ A MY SE VÁM OZVEME.

POBAVÍME SE O TOM, JESTLI JE TATO KOMBINACE PRO VÁS VHODNÁ.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *