Jak fungují srovnávače

Další oblast, ze které by se Vám mohly hodit zkušenosti je něco bez čeho se neobejdete, pokud máte auto. Ano, je řeč o něčem, co je povinné. A to je ručení za provoz vozidla. Mnoho lidí dnes řeší pojištění na internetu. Využívají stránky,
kde stačí „kliknutí“ a máte to.

Zkuste si, ale přiznat, co všechno víte o podmínkách? Vsadíme se s Vámi, že většina z Vás akorát ví, kolik to stojí. Jenže už nikdo neví, že v takové smlouvě je například spoluúčast za nehodu v zahraničí ve výši 90%. Že jste to nevěděli? To nikoho nebude zajímat, pokud se nehoda stane. Znáte to, co je psáno, to je dáno. Proto je lepší se seznámit s tím, co podepisujete a zároveň mít někoho, kdo Vám k tomu něco řekne, případně vysvětlí obsah. A teď opět to důležité. Přemýšleli jste někdy jak ty on-line srovnávače fungují? Do srovnávače se dostane pouze ta společnost nebo pojišťovna, která si za to zaplatí.
A pokud někdo nezaplatí poplatky na další měsíc, tak se prostě nezobrazí jeho nabídky, i když cena a podmínky jsou nejlepší. No, tak to je.

Co ovlivňuje cenu povinného ručení?

Jeden z našich dlouhodobých zákazníků předal kontakt svému bratrovi panu doktorovi. Jirka je špička ve svém oboru ovšem při kontrole pojistky na auto jsme zjistili, že má spoluúčast při havárii 6o.ooo,-. No a bohužel týden před naší první kontrolou smluv se stala nehoda. Auto šlo do servisu a hádejte na kolik likvidátor odhadnul škodu. Asi nikoho nepřekvapíme, že to bylo pod limitem ve smlouvě. Odhad opravy 58.5oo,- což znamená, že našemu panu doktorovi přišel dopis, ve kterém mu pojišťovna oznámila, že nedostane nic. Za týden mu přišel navíc předpis pojistného na další rok, kde bylo pojistné zvýšeno ze 7.2oo,- na 8.7oo,-. Porovnali jsme podle jeho vozu možnosti a dnes má za stejné peníze spoluúčast pouze ve výši 1.ooo,-.

Dnes je rád, že na to má někoho, kdo se mu o všechno postará. Nejvíce si ovšem cení toho, že mu stačí mít pouze jedno telefonní číslo a jednu mailovou adresu.

Pokud se něco stane, stačí vytočit číslo naší kanceláře, která Vám se vším pomůže.
Možná si teď říkáte, kolik taková NONSTOP služba stojí?
Odpověď Vás asi překvapí: JE TO PRO NAŠE KLIENTY ZDARMA.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *