Rozlišovat se musí spoření a investování

Obrázek níže říká vše. Bohužel mnoho lidí v česku tomu stále nerozumí. Je důležité chápat jak inflace funguje a je potřeba pochopit, že je to zloděj.

Ano, je to zloděj a snižuje hodnotu peněz v čase. V roce 1980 stačilo na postavení průměrného rodinného domu 150.000,-. Pokud si budete chtít v dnešní době postavit průměrný dům, tak Vám ani 5.000.000,- nebude stačit. Kdybyste chtěli byt, tak to postačí, ale dům ? Tak co dělat, abyste si mohli postavit dům i v roce 2022 ? Je potřeba peníze umístit tak, aby každým rokem vydělaly víc než inflace.

„Inflace snižuje hodnotu peněz v čase“

V tabulce níže je ukázka toho, jak mohou vhodně umístěné finanční prostředky za 40 let zajistit to, abyste si mohli postavit dům. Pokud budete mít finance na běžném účtu v bance, tak dům už nikdy z úspor nepostavíte.

Je důležité rozlišovat mezi SPOŘENÍM a INVESTOVÁNÍM.

Pro naše klienty i když nemají žádné zkušenosti máme jednoduchou radu. Vždy se ptejte zda daný produkt porazí inflaci. Pokud NE, tak rychle pryč. Pokud budete chtít ukážeme Vám na našich účtech jak lze dosáhnout 9% ročně. Jen Vám ukážeme výsledky a popíšeme jak to funguje. Rozhodnutí pak bude jenom na Vás.

Pokud chcete vědět jestli investujete nebo spíš spoříte vyplňte náš formulář. Ozveme se Vám zpátky a můžeme probrat Vaše nastavení. Konzultace bude jako vždy ZDARMA.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *